HTML

2013.12.18. 16:09 Lovasnocy

Eurós bolt

Ahogy itthon a száz forintos boltok, úgy Helsinkiben az eurós boltok találhatóak meg. A kedvenc villamosvonalam mentén kettő is van egymás mellett. Nem bírtam ki, természetesen muszáj volt bemennem. Egyszerűen imádok nézelődni. Nem értem, hogy miért nem a "legelképesztőbb és leghaszontalanabb áruk boltja" a neve. Imádom, hogy a műszempilla mellett lóg a polcon a csavarhúzókészlet, a kutyajátékok mellett pedig megtalálható például a szőrös bilincs. A kedvencem a gumikesztyű WC pucoláshoz, rózsás mintával. Meg persze kínai evőpálcikák és legyezők, mindenféle konyhai felszerelés, sminkcuccok... 

Azért hasznos dolgok is vannak. És nem győzöm lefogni az egyik kezem a másikkal, hogy ne vegyek meg mindent, amit meglátok. 

"-Hűűű, de jó, mini sajtreszelő-Nem, Noémi, nincs rá szükséged.
-De ez a bögre nagyon cuki-És össze is törnéd hazáig. 
-Bőrkesztyű, és csak 2 euró-Van már kesztyűd otthon, és itt nincs annyira hideg, hogy kellene.
-Zokni, harisnya, mamusz...-Nem, ezek sem kellenek, akármilyen olcsók.
-Rénszarvasos szobrocska, és nagyon jól néz ki-És milyen jó lesz a port törölgetni róla otthon, igaz?"

És így tovább. Szerencsére szinte mindenről sikerült lebeszélnem magam, pár képeslapot, meg egy kámforos kenőcsöt kivéve. 

Szólj hozzá!

Címkék: Finnország Helsinki Kínai Eurós 100 Forintos


A bejegyzés trackback címe:

https://utazzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr255628274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása