HTML

2012.08.13. 23:12 Lovasnocy

Mindenhol jó, de legjobb... Fogalmam sincs, hogy hol...

Újra itthon. Szombat reggel érkeztünk haza, de azóta még nem tudtam magam összeszedni, hogy írjak valamit.

Viktor már vissza is ment melózni, most épp Hamburgba költözött. :( Visszatér minden a régi kerékvágásba, kilométerekre egymástól. Örülök, hogy volt valaki olyan okos, hogy feltalálta s netet, és hozzá a Skype-ot, mert így legalább picit közelebb lehetünk egymáshoz, mintha csak néha váltanánk pár SMSt vagy néhány percet beszélnénk telón. "Picit" azért jobb volt együtt lenni, még akkor is, ha épp csak esténként találkoztunk, meg amikor hajnalban kaptam ágyba a szokásos reggeli kakaómat :) Bár így legalább éjszaka nem lökjük le egymást az ágyról, és nem húzom le a takarót szegényről. :)

Bár már itthon vagyok, van még bőven mit mesélnem a kinti élményekről, szóval úgy tervezem, hogy még egy darabig írok a kinti dolgokról. Aztán ha történik valami izgalmas itthon, azt is megosztom. Hátha még van, aki kitartóan olvas engem.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://utazzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr44710964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása