HTML

2013.12.28. 14:09 Lovasnocy

Zsúfoltság

Bármennyire is tetszett az egész túrám, azért hosszú távon nem szeretnék a belváros közelében lakni. Amikor végre kijutottam Suomenlinnára, vagy egy parkba, akkor mindig egy picit fellélegeztem. A város egyszerűen csak túl zsúfolt. Nem is az emberek miatt főleg, mert Pesten a Keletinél sokkal nagyobb tömegek mozognak. Azt hiszem, hogy inkább a rengeteg bevásárlóközpont a nyomasztó picit. Akármerre néztem, csak ezek a magas épületek fogadtak, és mind teljesen egyforma. Pici alapterület, de 4-5 emelet magas, és a legkülönfélébb üzletekkel tele. 

A éjszaka pedig pont a nappali zsongás ellentéte. Sehol semmi. Szinte csak tücsökciripelés és légyzümmögés :)
Itthon hozzászoktam, hogy bármelyik nap találjuk ki, hogy bulizunk egy jót, mindig biztosak lehetünk benne, hogy találunk egy jó helyet, akár Győrben, akár Pesten. Helsinkiben meg keresni kell a helyet, ahová be lehet ülni, táncolásra meg szinte semmi esély nincs. 

Szólj hozzá!

Címkék: Finnország Helsinki Tömeg Belváros


A bejegyzés trackback címe:

https://utazzvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr985628438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása